Hyppää sisältöön

Mikä on Meido?

Meido on asumisen sydän.

Meidossa voit viestiä, jakaa ja kierrättää naapuruston kesken, osallistua remonttien edistämiseen, hypätä mukaan puistojoogaan, vahvistaa vuorovaikutusta ja vaikka hallita energiankäyttöä. Oma kotisi – omissa käsissäsi.

Suomessa on yli 93 000 taloyhtiötä jotka kaikki tulevat tarvitsemaan digitalisaatiota nyt tai lähitulevaisuudessa.

Digitaloyhtiö

Se kuulostaa yksinkertaiselta ja ilmiselvältä. Meidossa kaikki dokumentit, piirustukset ja viestintä ovat digitaalisessa muodossa omassa projektipankissa. Saatavilla mihin tahansa päätelaitteeseen koska tahansa. Helppoa asukkaille, helppoa isännöitsijälle.

Korjausrakentamisen kustannukset ovat vuodessa 3-5 miljardia euroa. Mitä jos hommat tehtäisiin tehokkaammin ja isännöinti olisi helpompaa?

Lähipalveluiden navigaattori.

Parhaat palvelut ovat niitä, jotka sijaitsevat ihan siinä kulman takana. Ne omat kaupat ja kampaamot, pesulat ja pizzeriat. Meido on näille lähipalveluille väline tavoittaa lähiseudun asukkaat. Se on karttapalvelu, joka tunnistaa käyttäjän asuinpaikan.

Naapuruston oma media ja identiteetti.

Lappuset hissin ovessa ja muistiot kirjepostissa kuuluvat menneisyyteen. Jopa taloyhtiöissä. Jätä jäähyväiset luolamiesaikakauden viestinnälle. Meido on keino rakentaa naapurustosta
entistä tiiviimpi yhteisö. Se on paikka hoitaa yhteisiä asioita ja osallistua, jakaa sisältöjä, pyytää ja tarjota apua, kierrättää ja käydä kauppaa.

  • Digitaalinen ilmoitustaulu on yhteinen foorumi, joka on luettavissa kaikilla päätelaitteilla.
  • Uuden lapun lisäät yhdellä napsauksella.
  • Talopostilla tavoitat kätevästi haluamasi sidosryhmät, kuten taloyhtiön hallituksen tai huoltoyhtiön.
  • Kuva-albumi on paikka kokemusten jakamiseen. Se on tietoturvallinen ratkaisu, jossa kuvat säilyvät yhteisön omaisuutena.
  • Kauppapaikalla voit laittaa tavaraa kiertoon joko kierrättämällä tai korvausta vastaan.
  • Naapuriapu on aina lähellä. Tarjoa tai pyydä apua, jaa osaamista. Toimivassa taloyhtiössä kukaan ei jää yksin.

Oletko tutustunut jo Aarniin?

Aarni on Meidon ennakkoluuloton tienraivaaja ja Tapiolan alueen oma asukassovellus joka aloitti toiminnan vuoden 2023 alussa. Tutustu Aarniin täältä!

Ylös